Duurste stulpjes in La Réserve al verkocht

Het duurste appartement van 2,2 miljoen euro in het nieuwe La Réserve in Knokke vond al een koper, het goedkoopste van 750.000 euro niet.

De economische crisis is ook voelbaar in Knokke, zij het in beperkte mate. Op de plaats waar vroeger het vermaarde hotel La Réserve stond, worden nu 150 luxeappartementen en een nieuw vijfsterrenhotel met 110 kamers gebouwd.

'We zijn tevreden met de verkoop tot nu toe, al zouden we veel verder gestaan hebben als de economische crisis niet had toegeslagen', zegt Jean-Marie de Buck van La Réserve Promotions. 'Een op de drie appartementen van de eerste fase is al de deur uit, en dat terwijl ze pas in het voorjaar van 2011 afgewerkt zullen zijn. Naar de huidige normen is dat een mooi resultaat voor een nieuwbouwproject aan de kust.'

Het gaat nochtans om prijzige stulpjes: voor het goedkoopste betaalt u 750.000 euro. 'Maar dan krijg je er wel een appartement op een topligging met twee slaapkamers, twee badkamers, een terras en een tuin voor in de plaats', zegt de Buck.

De duurste flat is ondertussen de deur uit. Voor het 250 vierkante meter grote duplexappartement met vier slaapkamers, drie badkamers, een gigantisch terras en uitzicht op het Knokse Zegemeer telde iemand al 2,17 miljoen euro neer.

www.lareserve-residence.be

(TLB)