El Architects BV BVBA

Kalvekeetdijk 124
8300 Knokke-Heist
T: +32 50 70 06 47

Beneluxpark 11
8500 Kortrijk
T: +32 56 20 30 76

M: info@e-l.be

BTW nr: BE 0460.778.209

Ingeschreven op de tabel van de Orde van Architecten - W-Vlaanderen

Reglement van beroepsplichten

Contacteer ons

EL Architects, architecten met een visie

EL Architects kan al bouwen op meer dan 25 jaar visie en ervaring in residentieel en commercieel vastgoed. CEO Luc Declercq studeerde af in 1988 als master in architectuur aan het Sint-Lucas te Gent. Het daarop volgende jaar breidde hij deze studie uit met een opleiding autodesign in het Art Center Europe te Vevey in Zwitserland. De liefde voor de architectuur overwon de passie voor wagens, waardoor Luc Declercq in 1990 definitief koos voor het beroep van architect.

Ondertussen realiseerde het kantoor al een 1000-tal ontwerpen, goed voor 300 wooneenheden per jaar. Enkele opvallende en internationaal gerenommeerde gebouwen zijn Finis Terrae en La Reserve in Knokke-Heist. Ook kantoorgebouwen, senior care en masterplannen behoren tot de core business van EL Architects.

Doorheen de jaren is Luc Declercq blijven vasthouden aan traditionele bouwmaterialen zoals natuursteen, baksteen en hout die hun deugdelijkheid sinds mensenheugenis hebben bewezen. Gebouwen opgetrokken in klassieke materialen maar telkens met een originele, frisse en stijlvolle look. Deze manier van bouwen zorgt voor tijdloze en klassevolle gebouwen die de tand des tijds goed doorstaan.

Lijnen, lichten en zichten liggen aan de basis van elk ontwerp van een gebouw. Elk nieuw ontwerp start met een globale visie die van binnen naar buiten gaat… Met die visie in het achterhoofd creëert EL Architects gebouwen met een mooie gevel en een ’feel good’ sfeer binnenin én altijd rekening houdend met de gulden snede!ARCHITECT - MANAGER
contacteer ons
ARCHITECT - CALCULATOR
contacteer ons
ARCHITECT - ONTWERPER
contacteer ons
SPONTAAN SOLLICITEREN
contacteer ons